Foto’s

Manifestatie Eenheid tegen Terrorisme – 16 november 2015

Vele honderden, zo niet duizenden Rotterdammers waren maandagavond 16 november aanwezig tijdens een manifestatie voor vrede en eenheid in Rotterdam. Het thema van de manifestatie is ‘Rotterdam co-exist in peace: eenheid overwint terrorisme. Foto’s door Khalid Amakran.

NIDA bestrijdt vluchtelingenhaat met flowerpower – 7 november 2015

In het zicht van de Markthal (de Vlasmarkt, Hoogstraat en Binnenrotte) deelde NIDA Rotterdam zaterdagmiddag 7 november 2015 met zo’n veertig vrijwilligers, waaronder vluchtelingen, duizenden bloemen uit aan voorbijgangers. In hetzelfde zicht van de Markthal deelde Wilders zaterdagmiddag flyers uit tegen de komst van het AZC in Rotterdam. Foto’s door Sarah Izat en Khalid Amakran.

RdamTalks Iftar editie – 14 juli 2015

De Iftar editie van RdamTalks inclusief ‪Ramadan Pauze‬. Er is niets zaliger dan “geloven in Rotterdam”. Ja toch? ‪‎NIDA‬! Met inspirerende speeches van Nourdin El Ouali en Anne Dijk. Foto’s door Khalid Amakran.

Bijeenkomst Het Rotterdams Fundament – 31 maart

Samen met een rijke diversiteit aan culturele, maatschappelijke en religieuze organisatorische krachten in onze stad, maken we na een jaar in de raad de balans op. Samen bundelen we de krachten voor het komende jaar! Foto’s door Kaoutar Bulahruz.

Planting eerste babyboom in Rotterdam – 18 maart 2015

Wat een jaar geleden begon als één van onze 25 ideeën voor de stad, is vandaag realiteit! Op de ochtend van woensdag 18 maart 2015, de Nationale Boomfeestdag, zijn de eerste BabyBomen geplant in Park Zestienhoven en NIDA was er natuurlijk bij! Foto’s door Juwan Mizouri.

Nieuwjaarsreceptie: NIDA 1 jaar – 10 januari 2015

NIDA vormt al meer dan een jaar onderdeel van het politieke landschap in Rotterdam! Samen blikten we als NIDA met bestuur, fractie, gebiedscommissies, leden, vrijwilligers, sympathisanten en partners terug en keken we vooruit op het komende jaar. Ook burgemeester Aboutaleb, wethouders Hugo de Jonge (Onderwijs, Jeugd, Gezin) en Ronald Schneider (Integratie), en collega’s van diverse politieke partijen waren van de partij. We kijken terug op een bijzonder mooie avond met een rijke mengelmoes van maatpakken, khimaars, bontkragen, baarden en van alles en nog wat! Dit alles in de Wijkkeuken op Zuid onder het genot van hapjes van onze moeders uit de wijk/de hele wereld! Foto’s door Abdelkarim El-Fassi.

Debat: Moslims in Rotterdam op weg naar meer politieke invloed – 16 januari 2014

Mooie foto’s, van mooie mensen, van een mooie gemeenschap, met mooie inbreng, van mooie organisaties, op een mooie avond, van een mooie partij, in wat is uitgeroepen tot het mooiste gebouw, van de mooiste stad. Omdat we geloven in Rotterdam!! Met dank aan fotograaf Adnan Sahin van Dogus.

Persconferentie bekendmaking Lijsttrekker NIDA – 14 januari 2014

Een prachtige avond en geslaagde persconferentie gehad in Espresso Dates met het AD, WijBlijvenHier, BNR, NOS, NRC, Rtv Rijnmond, Moslim Vandaag, Radio 1 en FunX die de speech live heeft uitgezonden. Zie hier impressiefoto’s van Abdelkarim El-Fassi van WijBlijvenHier.nl.